Η Εταιρία

about us

Η Upgrowth με έδρα τη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το 2020 και σκοπός της είναι να παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές, μισθοδοτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το όνομα της εταιρείας σημαίνει ανέλιξη – αναβάθμιση. Προσδιορίζει την είσοδο σας σε μια διαδικασία η οποία θα σας οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Καθημερινός μας στόχος είναι να παρέχουμε υποστήριξη σε εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους με τρόπο αποδοτικό και αποτελεσματικό.
Η Φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία της Upgrowth είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η δημιουργία μακροχρόνιας εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Η επιτυχία των συνεργατών μας είναι και δική μας επιτυχία.
Το όραμα μας
Το όραμα της Upgrowth είναι να αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη σε όλα τα στάδια της πορείας της εκάστοτε επιχείρησης, διαθέτοντας συμβούλους οι οποίοι προσφέρουν λύσεις σε όλα τα ζωτικής σημασίας τμήματα της εταιρίας. Από την ίδρυση, στην λειτουργία της και τέλος την ανάπτυξη της.
Ο στόχος μας

Καθημερινός μας στόχος είναι η δημιουργία ευχαριστημένων συνεργατών – πελατών προσθέτοντας επιχειρηματική αξία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες;

Η ευρεία εμπειρία μας, συνδυαζόμενη με το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο διακρίνεται για την υψηλή κατάρτιση και την εξειδίκευση του, μας επιτρέπει να διεκπεραιώνουμε με αποτελεσματικότητα κάθε αναλαμβανόμενη εργασία. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να εξαλείψουμε τους φόβους σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μπείτε σε διαδικασία ανάπτυξης.

Στην Upgrowth εφαρμόζουμε τίς πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους λογιστικής και επιχειρηματικής ανάλυσης και χρησιμοποιούμε εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας και γενικότερα τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η Upgrowth διευθύνεται από στελέχη με υψηλό εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Οικονομολόγοι απόφοιτοι του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων στους τομείς της εφαρμοσμένης λογιστικής και ελεγκτικής καθώς και της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο