Κατασκευή Ιστοσελίδων

web

development

Η Upgrowth αναλαμβάνει να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας και να εξασφαλίσει την ψηφιακή σας παρουσία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό.

Πριν την κατασκευή της ιστοσελίδας προηγείται μια ολοκληρωμένη έρευνα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε και να προδιαγράψουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας. Στόχος μας είναι να τα εκφράσουμε ψηφιακά.

Our 3-step Process 

How it works

1

Ανάλυση Αναγκών

Ξεκινάμε με μια ολοκληρωμένη έρευνα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε και να προδιαγράψουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας. Στόχος μας είναι να τα εκφράσουμε ψηφιακά!

2

Σχεδιασμός

Μετά την φάση της ανάλυσης περνάμε στην φάση του σχεδιασμού. Με βάση τις δικές σας ανάγκες σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση σας!

3

Υλοποίηση

Υλοποιούμε on time τα project μας και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί. Το τελικό στάδιο είναι η δική σας έγκριση. H ιστοσελίδα σας είναι πλέον Live!

Technology used
Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είναι το wordpress

Η βασική τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της εκάστοτε ιστοσελίδας είναι το WordPress. Πρόκειται για ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα, το οποίο συγκαταλέγεται παγκοσμίως σε μια από τις καλύτερες λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Συνδυάζοντας λοιπόν τεχνολογία, με βάση την οποία οι λειτουργικότητες και τα χαρακτηριστικά είναι ανεξάντλητα, μαζί με την τεχνογνωσία μας, καταφέρνουμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες πλήρως λειτουργικές, οι οποίες προσαρμόζονται σε όλα τα μεγέθη οθόνης (Responsive) και διακατέχονται από έναν μοναδικό σχεδιασμό.

Δημιουργούμε Ιστοσελίδες

Κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε είναι ελκυστική, εντυπωσιακή και λειτουργική. Σχεδιάζουμε την κάθε ιστοσελίδα με μοναδικό τρόπο εκφράζοντας παράλληλα τα στοιχεία που εκφράζουν την ταυτότητα της επιχείρησης σας. 

Αυτόματη σχεδιαστική προσαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablets.

Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για τους επισκέπτες του website συνυπολογίζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας ο οποίος είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί η ιστοσελίδα σας να προβληθεί υψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το διαδίκτυο πρέπει να είναι προσβάσιμο από όλους… Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται με πλήρη συμβατότητα και τεχνολογίες που μπορούν και διευκολύνουν την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες.

Οι ιστοσελίδες μας έχουν την δυνατότητα εμφάνισης του περιεχομένου τους σε περισσότερες από μία γλώσσες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο