Προσφορά Δωρεάν Έναρξης Επιχείρησης

Share This Post

Η Upgrowth σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την έναρξη της επιχείρησης σας!

Επιθυμείτε να αξιοποιήσετε μια επιχειρηματική ιδέα ξεκινώντας την δική σας επιχείρηση ; Στηρίζουμε έμπρακτα την απόφαση σας και σας βοηθάμε να δραστηριοποιηθείτε και να αναπτυχθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει, παρέχοντας τις λογιστικές και φοροτεχνικές μας υπηρεσίες για τις διαδικασίες έναρξης εντελώς δωρεάν.

Παρέχουμε πλήρη φορολογική και λογιστική ενημέρωση με στόχο την επιλογή της κατάλληλης εταιρικής μορφής και σας υποστηρίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια των διαδικασιών ίδρυσης της εταιρίας.

Εφόσον θέλετε να προχωρήσετε στην σύσταση Νομικού Προσώπου (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ) στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και το κόστος που απαιτείτε από τον νομικό σύμβουλο.

Η προσφορά αφορά νέες επιχειρήσεις και ισχύει ως 30/04/2022.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

More To Explore

Πράσινη Μετάβαση

«Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»  «Πράσινη Μετάβαση»  Ένας από τους βασικούς στόχους της εθνικής αναπτυξιακής πολιτικής μεταξύ άλλων, αποτελεί η συνεχής προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες

Τίτλος Προγράμματος «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών, στις Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ) και στην Περιφέρεια Δυτικής

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο