Προσφορά Δωρεάν Έναρξης Επιχείρησης

Share This Post

Η Upgrowth σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την έναρξη της επιχείρησης σας!

Επιθυμείτε να αξιοποιήσετε μια επιχειρηματική ιδέα ξεκινώντας την δική σας επιχείρηση ; Στηρίζουμε έμπρακτα την απόφαση σας και σας βοηθάμε να δραστηριοποιηθείτε και να αναπτυχθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει, παρέχοντας τις λογιστικές και φοροτεχνικές μας υπηρεσίες για τις διαδικασίες έναρξης εντελώς δωρεάν.

Παρέχουμε πλήρη φορολογική και λογιστική ενημέρωση με στόχο την επιλογή της κατάλληλης εταιρικής μορφής και σας υποστηρίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια των διαδικασιών ίδρυσης της εταιρίας.

Εφόσον θέλετε να προχωρήσετε στην σύσταση Νομικού Προσώπου (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ) στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και το κόστος που απαιτείτε από τον νομικό σύμβουλο.

Η προσφορά αφορά νέες επιχειρήσεις και ισχύει ως 30/04/2022.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

More To Explore

Νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου «Elevate Greece» για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 (Β’ κύκλος) Στόχοι Δράσης Στόχος της Δράσης είναι η

Επιχορήγηση για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β’2798/6-6-2022 οι όροι και οι ρυθμίσεις της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο